Om mig

Vatten gör mig lycklig! Att vara på, vid eller under. Där känner jag mig ledig!

Upplevelser till sjöss
Räknar mig inte som någon erfaren skeppare (än). Att vara fartygsbefäl klass VIII är ju mer teori än praktik. Men har njutit av föräldrarnas små motorbåtar, min egen Stortriss, en Lillskär, segelskeppet Esperanza och nu min Finn Express.

Från april till september 2019 upplevde jag Europa till sjöss solo i min segelbåt Nano. Genom Danmark, Tyskland och Nederländerna och så ut på Nordsjön och genom Kielkanalen hem igen. Ett soloäventyr till sjöss över öppet hav och genom vindlande kanaler som fick mig att växa och känna mig tryggare till sjöss.

Erfarenheter gör mig rikare
Projektledare, webbchef, kommunikationschef, skribent, krögare och eventproducent på egna segelskeppet Esperanza. Jag har uppfyllt ett antal av mina mål och drömmar! Senast att skriva en bok om mitt ”Soloäventyr till sjöss”.

Författare, föreläsare, utbildare
Boka in mig på föreläsning om mitt soloäventyr till sjöss eller att sjösätta en idé om Esperanza. Ett holländskt segelskepp från 1902 som jag tog från Holland till Linköping och drev restaurang och musikscen ombord på.

Ann-Mari Brengdahl

%d bloggare gillar detta: