Hälsosamt i Bad Essen

Efter tips (och kollat djupet noga) lägger jag till i Bad Essen Marina. Modern hamn med gångavstånd till allt. Tar en kvällspromenad igenom gamla delarna av stan och vidare för att andas in de hälsosamma ångorna.

Har börjat med att dela upp dan. Frukost, köra, bad och lunchpaus och så köra igen. Innan körde jag non stop tills jag kom fram… och det gör man ju aldrig! Räknar ner siffrorna längs kajkanten tills jag är framme vid dagens mål.

Och här är vackert! Hamnar först i de moderna shoppingkvarteren, men strosar vidare och där ligger de. Korsvirkeshus i många kvarter. Så charmiga!

Medan regnet strilar siktar jag på dopp och simtur i klarare vatten än kanalens.

Längst hittills

En kommentar på “Hälsosamt i Bad Essen

 1. Hej AnnMari!
  Bad Essen verkar vara en speciell stad med unika miljöer. Tyskland känner jag till lite från 70 talet, då jag var hos en cembalobyggare under ett 1/2 år. Det är annorlunda nu förstådd, och när det gäller örtmedicin och alternativ behandling, ligger de lång före fortfarande. Nu i veckan kom förslag om att strama åt ytterligare ang. dessa.
  Du delar upp dagen, det verkar klokt, att skapa dina egna rutiner. Vilka fina bilder du valt att visa. Jag blir sugen, igen, på att återse Hyckeswagen, där jag bodde.
  Bergishe land. Gröna böljande höjder med jordbruk. Härlig resa du gör!
  Ha det gott!😀
  Kalle Ohlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: