Whisky till Poseidon

Ny mobil, nytt körkort och tillgång till mina pengar igen. Det är dags för avfärd mot Simrishamn. Kändes lite konstigt, både att vända hem mitt i äventyret och att ta upp det i nytt varv. Nano låg troget kvar och väntade, allt intakt.

Efter en natt ombord, ivrig att komma iväg och med bra väderprognos ligger dimman dock tät. Klockan 10 skulle det lätta…

En liten provtur efter lunch blev det. Poseidon blidkades med en skvätt whisky. Efter första pricken försvinner Simrishamn i dimman bakom mig och jag bestämmer mig för att ha det skönt i land idag istället. Radar får finnas med i framtida önskelista.

I morgon är en ny dag och jag är på långsemester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: