Sp(r)ätta fram genom Europa

Det gäller att göra det så njutbart som möjligt för sig ombord. Och enkelt att handla mat, dryck och andra nödvändigheter… Så jag ordnade en el scooter åt mig. I 25 km i timmen, med ryggsäck på ryggen kommer jag nu att kunna utforska små mysiga byar jag passerar längs Europas kanaler. Man fäller enkelt ihop den och den väger inte mer än att jag kan lasta med mig den i jollen om det behövs.

PS Har som ni ser provkört hemma. Roligt!

2 kommentarer på “Sp(r)ätta fram genom Europa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: