Nano – Finn Express 741

Mitt andra hem, min flytande sommarstuga med fantastisk sjötomt! En Finn Express 741 byggd 1984. Bara 7,45 lång och 2,65 bred rymmer hon ändå allt jag behöver. Och är så liten att jag inte drar mig för att ta ut henne själv.

Två rum och kokvrå
Dubbel (nåja) akterkoj med liten soffa och garderob, toalett med dörr och totalt plats för fyra – fem vuxna att sova. Öppen salong gör att båten känns rymlig trots sin litenhet. Liten kokvrå med kylbox, för sjön suger. Är man inte allt för lång slipper man böja ödmjukt på huvudet. Uteplatsen har fantastisk utsikt, med stege till badet.

Bekvämt till sjöss
Varmt ombord blir det med en Wallasvärmare och i hamn med två små elelement. Även i november sover jag gott ombord!

Solpaneler laddar kyl, mobil och plattan jag laddat ner alla sjökort på. Så mycket mer behöver jag inte till sjöss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: